Vi mødes i teatersalen kl 19.30 til 22.00 på Uddannelsescenter Nygaard, Nykær 44, 2605 Brøndby, 5 minutters gang fra Brøndbyøster st. Det er tæt ved Vestbadet og Roskildevejen.
Der vil vi fortsat mødes hver anden mandag i de lige uger.
Vi starter i september og slutter i april. Vi hygger os med bl.a. nye og gamle folkedanse og Les Lancier til levende musik. Der instrueres i dansene. (Vi danser ikke i dragter).
Du er velkommen til at komme og være med et par gange, før du melder dig ind. Kom bare selv om du ikke har en dansepartner. Det plejer at løse sig.
Der bliver holdt en pause, hvor vi synger et par sange og drikker kaffe og spiser kage, som vi selv medbringer.

Det koster for tiden 150 kr for hele sæsonen. Pengene bliver hovedsageligt brugt til traktementer ved diverse hyggearrangementer.
Spillemænd deltager gratis.


Næste møde er 13. december 2021 kl 19:30

Levende musik

I foreningen "Brøndby Spillemandslaug og Dansere" har vi altid haft levende musik til dansen.
Det er med til at skabe en særlig stemning. Det er en enestående form, hvor der er eller bliver en musikalsk kontakt imellem dansere og spillemænd.
Spillemændene indretter musikken efter danserne og lægger tryk på det, der skal understreges i dansen. Det gør det lettere og sjovere at danse til. For tiden er vi som regel 7 spillemænd. Vi er glade for, at vi på denne måde kan være med til at holde liv i vores folkemusikalske kulturarv.