Aflysning 26. oktober og 9. november

Vi mødes i teatersalen kl 19.30 til 22.00 på Uddannelsescenter Nygaard, Nykær 44, 2605 Brøndby, 5 minutters gang fra Brøndbyøster st. Det er tæt ved Vestbadet og Roskildevejen.
Der vil vi fortsat mødes hver anden mandag i de lige uger.
Vi starter i september og slutter i april. Vi hygger os med bl.a. nye og gamle folkedanse og Les Lancier til levende musik. Der instrueres i dansene. (Vi danser ikke i dragter).
Du er velkommen til at komme og være med et par gange, før du melder dig ind. Kom bare selv om du ikke har en dansepartner. Det plejer at løse sig.
Der bliver holdt en pause, hvor vi synger et par sange og drikker kaffe og spiser kage, som vi selv medbringer.

Det koster for tiden 150 kr for hele sæsonen. Pengene bliver hovedsageligt brugt til traktementer ved diverse hyggearrangementer.
Spillemænd deltager gratis.


Danseaften 26 oktober aflyst.
Karina (Formand) skriver:
Hej alle dansere og spillefolk.
På pressemøder i aftes meldte Mette Frederiksen ud at forsamlingsloftet bliver sænket til 10 personer, MEN med undtagelser for foreningslivet.
Nu ligger reglerne så klar på kulturministeriets hjemmeside og den undtagelse gælder kun for unge under 21 år.
Selvom vi denne sæson kun er 14-16 mennesker, er det flere end vi må samles de næste 4 uger! Vi bliver derfor desværre nødt til at aflyse vores spille- og danseaftener 26. oktober og 9. november.
Jeg håber, at der ikke kommer nogen forlængelser, så vi kan mødes igen 23. november.
Denne aften skal vi nok satse på at gennemføre generalforsamling i kaffepausen og diskutere hvad vi gør i forhold til juleafslutning og ostebord m. rødvin i disse coronatider.
M.v.h. Karina Bæk Jensen.

Levende musik

I foreningen "Brøndby Spillemandslaug og Dansere" har vi altid haft levende musik til dansen.
Det er med til at skabe en særlig stemning. Det er en enestående form, hvor der er eller bliver en musikalsk kontakt imellem dansere og spillemænd.
Spillemændene indretter musikken efter danserne og lægger tryk på det, der skal understreges i dansen. Det gør det lettere og sjovere at danse til. For tiden er vi som regel 7 spillemænd. Vi er glade for, at vi på denne måde kan være med til at holde liv i vores folkemusikalske kulturarv.